A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665087.715.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evo Morales, ales detasat pentru al treilea mandat la conducerea Boliviei - exit poll
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-10-2014, ora 10:18

Evo Morales, ales detasat pentru al treilea mandat la conducerea Boliviei - exit poll

Articol de Madalina Irimia
Presedintele bolivian in exercitiu Evo Morales a obtinut duminica al treilea mandat cu o majoritate zdrobitoare, potrivit primelor sonaje efectuate la iesirea din sectiile de votare, care-i atribuie 61% din voturile exprimate.

Potrivit rezultatelor institutelor Mori si Ipsos, preluate de posturi de televiziune, presedintele de stanga in exercitiu a obtinut o victorie detasata in toate departamentele tarii, cu exceptia Beni (nord-est), unde s-a impus rivalul sau Samuel Doria Medina din cadrul partidului Unitate Democrata. El obtine, astfel, un nou mandat de cinci ani.

Departamentul Santa Cruz, mult timp bastionul opozitiei si cel mai prosper din tara, a votat pentru Morales (49%), rivalul sau Medina obtinand doar 38% din sufragii.

La anuntul primelor rezultate, mii de sustinatori ai lui Morales au iesit in Piata Murillo din La Paz, unde se afla palatul prezidential.

Evo Morales, care are aproape 40 de puncte procentuale avans in aproape toate regiunile, "si-a consolidat pozitia in estul tarii, unde a obtinut un scor excelent", de aproape 50%, a declarat pentru presa Walker San Miguel, un fost ministru al Apararii al primului presedinte amerindian din Bolivia.

Formatiunea lui Morales ar obtine, de asemenea, 111 dintre cele 130 de mandate din Camera inferioara a Parlamentului si 25 dintre cele 36 de mandate de senator.

Sursa: mediafax.ro
Foto: telegraph.co.uk
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii