A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831752.4015.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Evitati sa mai folositi Internet Explorer 8!Microsoft ignora o vulnerabilitate grava a browserului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-05-2014, ora 13:01

Evitati sa mai folositi Internet Explorer 8!Microsoft ignora o vulnerabilitate grava a browserului

Articol de Cristian Amariei

Pentru ca Microsoft ignora efectiv o vulnerabilitate grava, facuta publica in urma cu sapte luni, evitati sa mai folositi Internet Explorer 8.

Cota de piata a browserului de internet creat de Microsoft este inca foarte mare la nivel global. La ora actuala, cu toate ca Internet Explorer 11 este cea mai recenta iteratie a acestei aplicatii, 21% dintre internautii de pe mapamond folosesc in continuare IE8. In acest conditii, este mai evident ca niciodata ca nu multi dintre noi se grabesc sa-si faca update. De aceasta data exista insa un stimulent suplimentar.

Desi este putin probabil ca studiul de popularitate al celor de la Net Applications sa fie eronat, mai sigura decat atat este o vulnerabilitate foarte grava facuta publica in urma cu 7 luni in cadrul Zero Day Initiative. Clasificat ca ,,a day exploit”, respectivul bug de securitate permite unei persoane rau intentionate sa ruleze cod arbitrar pe computerul vostru. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Foto: thesba.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii