A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662192.4513.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eurovision 2013. Ce sanse are Cezar Ouatu sa ajunga in finala de la Malmo?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2013, ora 12:54

Eurovision 2013. Ce sanse are Cezar Ouatu sa ajunga in finala de la Malmo?

Articol de Madalina Irimia

Cezar Ouatu, artistul care reprezinta Romania la Eurovision 2013, va intra in aceasta seara in concurs, cu ocazia celei de-a doua semifinale.

Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns in urma cu o saptamana la Malmo, acolo unde va avea loc finala celebrului concurs.

Odata ajunsi in Suedia, romanii s-au pus pe treaba si au inceput pregatirile pentru repetitii, Cezar Ouatu fiind foarte increzator in sansele sale. „Sunt nerabdator sa urc pe scena pentru prima repetitie. Am luat deja pulsul evenimentului, cu ajutorul catorva dintre participanti, pe care i-am intalnit. Malmo este un oras linistit, dar cu o energie pozitiva, care ma incarca“, spunea Cezar, la doar cateva ore dupa ce a pasit pe taram suedez.

E foarte important ca totul sa fie asa cum am solicitat organizatorilor – sunet, lumini, grafica etc. – pentru ca show-ul nostru sa fie la inaltime. Atat in sensul figurat al expresiei, cat si in cel propriu“, spunea si Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei.

Dupa prima repetitie, care a avut loc pe 9 mai, jurnalistii suedezi au ramas placut surprinsi de artistul nostru si de melodia „It's my life“, afirmand ca l-au descoperit deja pe castigatorul din acest an al Eurovisionului. Chiar si asa, aparitia romanului a fost una controversata, deoarece Cezar va fi imbracat in semifinala si in finala de la Eurovision cu o rochie neagra si foarte decoltata. A doua repetitie pe care Cezar a facut-o la Malmo Arena a avut loc pe 11 mai, iar de aceasta data romanul a tinut si o conferinta de presa, in cadrul careia Cezar a vorbit despre asteptarile sale de la acest concurs, dar si despre cariera sa de contratenor.

Repetitia a iesit foarte bine, dar astept cu nerabdare momentul cand voi canta in fata celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins ca atunci va fi si mai bine, pentru ca intotdeauna, atunci cand vad publicul impresionat de piesele pe care e interpretez, simt ca traiesc pentru cei care ma asculta. Nu o data mi s-a intamplat sa plang in timp ce cantam“, a spus artistul.

De vocea lui Cezar a fost uimita si Bonnie Tyler, celebra interpreta galeza care anul acesta este reprezentanta Marii Britanii la Eurovision. Echipa TVR prezenta in Suedia i-a luat sambata un interviu vedetei, aceasta declarand ca, intrucat nu isi poate acorda siesi propriul vot, i-l va da lui Cezar.

Detalii pe eva.ro

Foto: infomusic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii