ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-05-2012, ora 11:32

Euro 2012: Caracatita Paul, inlocuita cu un... porc

Articol de Cristian Amariei

Poate va amintiti de Paul, simpaticul cefalopod, denumit "Oracolul din Oberhausen", devenit celebru la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, cand fara gres a dat rezultatele principalelor intalniri ale competitiei.

Ei bine, la 25 octombrie 2010, caracatita Paul a murit in acvariul sau din Germania, dar legenda a ramas, astfel incat orasul Kiev, gazda Euro 2012, a gasit intr-un porc animalul inlocuitor al acesteia.

Animalul produce de pe acum uimirea tuturor, pentru ca va fi "porcul oracol", ale carui predictii vor fi cel putin la acelasi nivel cu ale sclipitorului raposat Paul, scrie Sportune.

"Are un caracter placut, este vesel si mai ales iubeste fotbalul", reiese dintr-un comunicat facut public de oficialii din Kiev. "Porcul va fi pus in fiecare zi la probe, la aceeasi ora, intr-un loc foarte frecventat al orasului", se precizeaza in acelasi comunicat.

Daca nu se cunoaste inca numele "porcului oracol", in schimb se stie ca animalul vizionar cantareste aproape 380 de kilograme. Ceea ce presupune ca e nevoie de mai mult spatiu decat cel necesar unui acvariu, pentru a da noii vedete Euro 2012 posibilitatea sa se desfasoare.

Sursa: ziare.com

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii