A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665130.8193.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eugen Orlando Teodorovici s-a razgandit: Cum se va impozita, de fapt, BACSISUL pentru baiatul cu pizza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2015, ora 12:09

Eugen Orlando Teodorovici s-a razgandit: Cum se va impozita, de fapt, BACSISUL pentru baiatul cu pizza

Articol de Madalina Irimia
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a revenit cu precizari pe tema fiscalizarii bacsisului dat celor care fac livrari la domiciliu. Dupa ce a spus ca persoanele care comanda pizza acasa trebuie sa mearga la unitate pentru a-si lua bonul pentru bacsis, ministrul s-a razgandit si a spus ca cei care livreaza comanda vor inregistra bacsisul la intoarcerea in unitate.

Ministrul Finantelor a revenit cu precizari pe tema bacsisului in cazul livrarilor la domiciliu.

"Doresc sa fac o precizare referitoare la impozitarea bacsisului. Sunt mai multe intrebari referitoare la modul de impozitare a bacsisului in cazul comenzilor la domiciliu. in situatia in care clientul doreste sa lase bacsis, acesta va fi inregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu in momentul in care se reintoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligatia clientului!", a scris ministrul Finantelor pe Facebook.

Persoanele care fac livrari la domiciliu pot primi bacsis, dar numai daca societatea la care lucreaza le permite acest lucru si numai daca cel care cumpara se deplaseaza la sediul firmei pentru a-i fi eliberat bonul fiscal, sustine ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a raspuns astfel unei intrebari adresate de catre un jurnalist in legatura cu fiscalizarea bacisul dat celor care livreaza pizza.

"Daca eu vreau sa dau bacsis baiatului care imi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru ?", l-a intrebat un jurnalist pe ministru, acesta explicandu-i ca, daca este multimit de "gustul si serviciile prestate", ii poate da bacsis.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii