A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830315.0535.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eugen Nicolaescu spera ca productia de vaccin la Institutul Cantacuzino sa fie reluata spre sfarsitul anului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
20-01-2013, ora 12:00

Eugen Nicolaescu spera ca productia de vaccin la Institutul Cantacuzino sa fie reluata spre sfarsitul anului

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si-a exprimat speranta ca productia de vaccin la Institutul Cantacuzino va fi reluata spre sfarsitul acestui an, in noiembrie - decembrie.

Eugen Nicolaescu a subliniat importanta reinceperii productiei, aratand ca vaccinul romanesc este de trei ori mai ieftin decat cele din strainatate.

'Eu vreau de anul acesta sa fac vaccinul in Romania, pentru ca si aici mi-ar aduce economii in bugetul ministerului. E de trei ori mai ieftin vaccinul pe care il iau de la Cantacuzino, acela, gripal, decat daca il iau din import', a spus el.

Nicolaescu a declarat ca un consilier al ministrului a fost detasat la Cantacuzino si are ca sarcina punerea in functiune a institutului.

'Am inceput sa vedem, tehnic, ce se intampla acolo. Am chemat Agentia nationala a medicamentului, am chemat conducerea institutului, am chemat pe toata lumea care mai stie ce s-a intamplat in ultimii patru ani. Avem un raport al OMS care va veni, probabil, in circa o saptamana, am detasat un consilier al ministrului care are ca sarcina numai punerea in functiunea a institutului Cantacuzino. Am constat ca asa cum e facuta acea constructie, asa cum este ea acolo, nu respecta circuitele cerute de Agentia nationala a medicamentului si de acum ne gandim sa gasim solutii tehnice ca in cateva luni de zile sa punem aceste circuite in normalitate', a explicat Nicolaescu.

Potrivit acestuia, banii pentru Institutul Cantacuzino sunt prevazuti in bugetul pe 2013.

Sursa: AGERPRES

Foto: ghidcabinet.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii