A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719647109.5724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eugen Nicolaescu: Doar 3-5% din anagajatii directiilor de sanatate ar putea intra in somaj
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
15-03-2013, ora 11:45

Eugen Nicolaescu: Doar 3-5% din anagajatii directiilor de sanatate ar putea intra in somaj

Articol de Cristian Amariei

In urma reorganizari directiilor de sanatate publica si a caselor de sanatate judetene, doar un procent de 3-5% dintre angajati ar putea intra in somaj, a estimat, joi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cu ocazia unei dezbateri organizate de Societatea Academica din Romania.

"Unii s-au speriat: 'Doamne, o sa fie somaj la Ministerul Sanatatii'. Haideti sa incercam sa gandim cu mintea noastra, nu cu a altora care incearca sa ne invete de rau (...) Vorbim de un DSP. El are acolo o serie de atributii. Spunem in felul urmator: DSP-ul respectiv ramane la nivel de birou la nivelul judetului, restul personalului, cu atributii, pleaca la consiliul judetean. O parte din atributii, prin descentralizare, le trecem la autoritatile locale. O alta parte din atributii, cu unii specialisti de pe plan judetean, le ducem la nivel de regiune. Unii medici si asistenti care nu isi mai gasesc locul in directia de sanatate publica au locuri de munca - nici nu va imaginati cat de multe sunt - in spitale, la alti operatori de servicii medicale care cauta astazi medici si asistenti medicali. (...) Si probabil ca vor fi 3-5% din cei care intr-adevar nu vor avea unde sa lucreze si vor trebui sa mearga in somaj. Sigur, pentru asta ne chinuim cu Ministerul Muncii sa gasim solutiile necesare, sa le oferim niste plati compensatorii, poate o recalificare", a spus ministrul.

Integral pe agerpres.ro

Foto: ghidcabinet.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii