A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833677.8173.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii morti la Colectiv, sustine ca il va actiona in judecata pe Raed Arafat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2016, ora 09:47

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii morti la Colectiv, sustine ca il va actiona in judecata pe Raed Arafat

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca il va actiona in judecata pe Raed Arafat, in nume personal, in opinia sa secretarul de stat in MAI fiind vinovat de tragedia din clubul Colectiv.

Rudele victimelor si supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv au anuntat, duminica, constituirea unei asociatii, in numele careia vor face plangeri penale impotriva fostului ministru Nicolae Banicioiu, a secretarului de stat Raed Arafat si a managerilor de spitale, ei sustinand ca au fost mintiti de autoritati si ca ranitii au fost infectati in spitale, nefiind transferati la timp in unitati medicale din strainatate.

Asociatia “Colectiv GTG 3010” are sapte membri fondatori si este condusa de Eugen Iancu, tatal unui tanar de 22 de ani, Mihai Alexandru, mort in clubul Colectiv in urma incendiului din 30 octombrie 2015.

"Poate Arafat scapa, dar asta trebuie sa o hotarasca legea. Eu imi doresc asta (n.r. sa il actionez in judecata) pentru ca il consider vinovat. El este imaginea, el a iesit la televizor'', a spus Iancu.

Continuarea pe rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Daniel,  30.03.2016 18:52

Arafat și ceilalți care au ieșit la televizor au toată vină pentru că i-au lăsat să moară cu zile. Puteau fi salvați dacă erau lăsați să plece în străinătate.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii