A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758547.8221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Este una dintre cele mai apreciate cantarete din lume, dar nu a mai acordat un autograf de ani buni. Vezi aici de ce
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
11-07-2014, ora 10:39

Este una dintre cele mai apreciate cantarete din lume, dar nu a mai acordat un autograf de ani buni. Vezi aici de ce

Articol de Madalina Irimia

Cantareata Taylor Swift a scris un text de opinie in Wall Street Journal, in care a facut mai multe dezvaluiri din lumea showbiz-ului.

Cantareata de 24 de ani Taylor Swift a dezvaluit, intr-un text din Wall Street Journal, ca, de cand a inflorit moda selfie-urilor, nimeni nu i-a mai cerut vreun autograf. ''Singurul lucru pe care il vor fanii este un selfie'', scrie Taylor Swift.

De asemenea, cantareata povesteste ca, in momentul in care o prietena, tot actrita, concura cu o alta pretendenta la rolul principal intr-un film, directorul de casting a ales-o pe cea cu mai multi urmaritori pe Twitter.

Taylor Swift a atins in articolul din Wall Street Journal si problema delicata a vanzarii de CD-uri si albume pe internet, in conditiile in care majoritatea melodiilor sunt descarcate ilegal. ''In viitor, artistii vor semna cu case de productie pentru ca au fani, si nu invers (n.r. fanii sa vina dupa semnarea unui contract). In generatia YouTube in care traim, trebuie ca la concert sa aduc ceva nou, pentru ca toti fanii mei au vazut deja concertele precedente pe YouTube. Asa ca aduc alti cantareti si cant cu ei piesele lor'', mai spune Taylor Swift.

Foto: countrymusictattletale.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii