A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665045.2617.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Este MAMA unui ACTOR FAIMOS de la Hollywood si arata SPECTACULOS la 72 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
31-01-2013, ora 17:20

Este MAMA unui ACTOR FAIMOS de la Hollywood si arata SPECTACULOS la 72 de ani

Articol de Madalina Irimia

Are 72 de ani, dar multi dintre cei care o vad i-ar da jumatatea varstei sale. Shea Vaughn este mama lui Vince Vaughn si nu arata deloc ca o bunica. Totul datorita stilului sau de viata si exercitiilor dezvoltate de ea, Sheanetics.

"Ma trezesc pe la 4 si un sfert in fiecare dimineata. Beau jumatate de cana de apa calduta cu lamaie si iau doua capsule care contin piper cayenne ca sa imi trezesc organismul. "

Mama lui Vince Vaughn spune ca alearga dimineata, asta daca nu merge putin pe bicicleta sau nu combina ambele exercitii fizice. De 4 ori pe saptamana ridica greutati si in toate zilele alege sa faca Sheanetics -sistemul de exercitii conceput de ea. O zi pe saptamana face pauza.

Femeia de 72 de ani urmeaza un regim strict vegan, cu un suc facut din legume si fructe in fiecare dimineata, urmate de salate, biscuiti de orez, orez nedecorticat, hummus, fructe de padure si pepene rosu.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: mama, actor, sport, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii