A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630876.1628.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Eram mereu deprimata". Cum a reusit o femeie sa isi puna silicoane pe banii statului britanic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2014, ora 09:19

"Eram mereu deprimata". Cum a reusit o femeie sa isi puna silicoane pe banii statului britanic

Articol de Madalina Irimia

Josie Cunningham, in varsta de 22 de ani, din Marea Britanie, a marturisit ca viata ei s-a schimbat radical dupa operatia de marire a sanilor, care a costat 4.800 de lire sterline. Statul britanic a acoperit toate costurile interventiei.

Femeia, mama a doi copii, i-a spus medicului ei ca nu mai poate sa traiasca asa, ca a picat in depresie si ca nici nu isi mai doreste sa iasa din casa din cauza sanilor prea mici.

Doctorul a declarat ca nu a mai avut niciodata un astfel de caz, motiv pentru care a si acceptat sa sustina cauza femeii in fata autoritatilor britanice, care intr-un final au acceptat sa ii plateasca interventia de 4.800 de lire sterline.

Eram mereu deprimata, simteam ca nu mai pot sa traiesc asa si am mers la medic. A fost impresionat de cazul meu si a acceptat sa ma ajute. Nu aveam cum sa imi platesc eu operatia. Din fericire, statul a fost de acord sa suporte costurile”, a declarat femeia.

Britanicii care au aflat despre cazul lui Josie au criticat aspru decizia statului. Acestia considera ca este inadmisibil ca autoritatiile sa cheltuie din banii statului pentru astfel de lucruri intr-o perioada de plina criza economica.

Josie nu este singura femeie din Marea Britanie care a beneficiat de ajutorul statului pentru astfel de interventii.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: leggo.it

     
Tag-uri: femeie, silicoane, bani, stat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii