A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661863.1054.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Epilarea faciala: Cum sa previi iritatiile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-09-2013, ora 07:40

Epilarea faciala: Cum sa previi iritatiile

Articol de Madalina Irimia

Problema foarte jenanta pentru femei, parul de pe fata are astazi o multime de rezolvari. Problema este ca aproape toate metodele irita pielea sensibila a fetei. Iata cateva trucuri care te ajuta sa previi iritatiile dupa epilarea faciala.

Chiar daca este o problema jenanta pentru noi, femeile, parul de pe fata poate fi usor eliminat. Ai de ales intre epilarea cu ceara, epilarea cu zahar, epilarea cu ata sau cu epilatorul.

Atentie! Pe fata NU este indicat sa folosesti aparatul de ras. Firele de par taiate cu lama capata un varf gros, devenind aspre si mai vizibile, mai ales daca esti bruneta.

Insa orice metoda ai alege, ramane o problema: iritatiile, care sunt mai frecvente pe pielea sensibila a fetei decat pe picioare sau alte zone epilate. Poti face mici "bubite" asemanatoare cu niste cosuri sau cu o foliculita, iar uneori firele de par smulse pot creste pe sub piele provocand mici infectii.

Integral pe unica.ro

Foto: acasatv.ro

     
Tag-uri: epilare, fata, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii