ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2015, ora 12:43

Elton John boicoteaza D&G. Ce l-a suparat teribil

Articol de Madalina Irimia
Elton John boicoteaza brandul D&G, dupa ce designerii principali ai casei de moda italiene au spus ca bebelusii nascuti cu ajutorul fertilizarii in vitro sunt “sintetici”.

In ciuda faptului ca sunt homosexuali, cei doi designeri Domenico Dolce si Stefano Gabbana au devenit mai catolici decat Papa, pronuntandu-se impotriva familiilor gay. “Ne opunem adoptiilor gay. Singura familie este cea traditionala. Nu sprijinim copiii sintetici si uterele inchiriate: viata are cursul ei natural, exista anumite lucruri care nu trebuie schimbate”, au declarat cei doi designeri italieni intr-un recent interviu pentru revista Panorama, care l-a deranjat teribil pe Elton John.

“Cum indrazniti sa va referiti la copiii mei frumosi spunand ca sunt “sintetici”? Sa va fie rusine ca aratati cu degetul tehnica de fertilizare in vitro – este un miracol care a permis unei armate intregi de oameni iubitori, atat heterosexuali, cat si homosexuali, sa isi realizeze visul de a avea copii. Gandirea voastra arhaica este complet in afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creati. Nu voi mai purta niciodata produse ale casei Dolce & Gabbana”, a scris starul britanic intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe reteaua de socializare Instagram.

Elton John si David Furnish s-au casatorit civil la sfarsitul lunii decembrie 2014 si au impreuna doi fii – Zachary si Elijah – care au venit pe lume cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro si care s-au nascut din aceeasi mama surogat.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: elton john, d&g, boicotare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii