ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2014, ora 16:46

Elevul care a PRIMIT nota MAXIMA la ROMANA, desi nu s-a prezentat

Articol de Cristian Amariei

Elevul Liceului Teoretic "Emil Botta" Adjud, Silviu Vladut Munteanu, este singurul candidat vrancean la examenul de bacalaureat din acest an care, cel mai probabil, va promova fara sa sustina una dintre probele scrise.

Ca urmare a rezultatelor avute in anul anterior la olimpiadele internationale, elevului adjudean ii va fi echivalata proba scrisa la limba si literatura romana de la bac cu nota maxima. “Acesta se va putea astfel pregati fara griji pentru probele urmatoare”, a declarat ieri sefa ISJ, Vasilica Zaharia, scrie ziaruldevrancea.ro.

Silviu Vladut Munteanu a obtinut anul trecut premiul I la Olimpiada internationala de limba, literatura si spiritualitate romanesca ce a avut loc la Oradea, dupa ce castigase si faza nationala a olimpiadei, de la Constanta.

Pentru rezultatul sau, atat elevul adjudean cat si profesoara care l-a pregatit, Alina Zoltan, au fost premiati in luna decembrie la Guvern. Si olimpica Anca Raluca Lungu, eleva a Colegiului “Unirea” a scapat de emotiile examenului de bacalaureat. Aceasta a sustinut probele in sesiunea speciala ce a avut loc la Ploiesti. Componenta lotului national de biologie a terminat bac-ul cu media 9,63.

Foto: tvalphamedia.ro

     
Tag-uri: elev, bacalaureat, nota
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii