A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664274.9758.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevi pusi sa dea cu capul de perete de invatatoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2014, ora 12:11

Elevi pusi sa dea cu capul de perete de invatatoare

Articol de Madalina Irimia

Tatal unui copil care invata la Scoala Centrala din Bucuresti a depus plangere la Sectia 6 Politie pe numele unei invatatoare, in care a reclamat ca elevii pedepsiti sunt pusi sa dea cu capul in perete.

Parintele s-a prezentat vineri la Sectia 6 si le-a spus politistilor ca invatatoarea a amenajat in clasa un loc la perete unde copiii pedepsiti sunt umiliti, fiind pusi sa dea cu capul. Barbatul a precizat ca cel putin doi elevi au fost pusi in aceasta situatie, potrivit unor surse din Politia Capitalei.

Acesta a mai reclamat si ca elevii sunt obligati sa plateasca taxe pentru participarea la diverse concursuri.

Sursele citate au precizat ca parintele ar fi fost chemat luni pentru a fi audiat la sediul Sectiei 6.

Plangerea a fost facuta in aceeasi zi in care Consiliul de Administratie al Scolii nr. 10 "Maria Rosetti" din Capitala a decis desfacerea disciplinara a contractului de munca al invatatoarei Dana Blandu, care a cerut bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai scolii. De asemenea, scoala a decis si sesizarea Parchetului in cazul invatatoarei, pentru aspecte penale care ar fi fost savarsite de Dana Blandu, anchetatorii urmand sa stabileasca daca aceasta a primit in acest fel foloase necuvenite.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: everydaylifewithmo.wordpress.com

     
Tag-uri: elevi, perete, invatatoare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ben Blodgett,  13.08.2020 08:20

Most of the states do not support corporal punishment in schools. Some teachers avoid these rules though and continue making their students cry in the classroom. An essay (badly written) may be a reason for such a punishment or even a detention - students stay after lessons to help teachers with their paper work for https://proessays.org writing online assignments.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii