A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665087.8037.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elev injunghiat mortal langa liceu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 14:25

Elev injunghiat mortal langa liceu

Articol de Madalina Irimia

Principalul suspect in cazul injunghierii elevului de clasa a IX-a de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Targoviste a fost identificat, are 18 ani, iar in prezent este cautat de politisti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Dambovita, Raluca Florescu, in acest moment, o echipa de criminalisti se afla la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care elevul de 15 ani a fost injunghiat, scrie stirileprotv.ro.

"Se pare ca tanarul se afla la aproape 200 metri de unitatea de invatamant. Principalul suspect este identificat, urmeaza sa demaram activitatile pentru prinderea lui. Acesta are 18 ani. Ancheta este in desfasurare", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dambovita, Raluca Florescu.

Ea a precizat ca in zona unde a fost injunghiat elevul nu au mai avut loc astfel de incidente.

Elevul de 15 ani injunghiat in gat, luni, in apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Targoviste a murit la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: elev, injunghiat, liceu, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii