A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833929.532.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea vrea protectie sporita la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost amenintata de un puscarias
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2015, ora 10:30

Elena Udrea vrea protectie sporita la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost amenintata de un puscarias

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea va cere luni Penitenciarului Targsor, prin avocatii ei, sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce a primit o scrisoare de amenintare in arest.

Avocatii Elenei Udrea vor depune luni solicitarea la conducerea Penitenciarului Targsor, unde fosta sefa PMP a fost mutata joi din Arestul Politiei Capitalei.

La adresa va fi atasata si una dintre scrisorile primite de Elena Udrea de cand se afla in arest in care autorul ii spune ca a fost platit sa o intepe cu un ac infectat, in timp ce se afla in detentie.

Fostul ministru va arata ca a inceput sa resimta o temere si pentru ca in peniteciar, spre deosebire de arestul Politiei, detinutii au contact mult mai des.

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul "Gala Bute", a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Targsor, loc in care au fost incarcerata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, Udrea urmand sa stea 21 de zile in carantina in sectia speciala.

Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o pe Elena Udrea la Penitenciarul Targsor, spune ca pentru prima data de cand merge la aceasta in arest a simtit ca intr-adevar ii este greu, precizand ca au putut vorbi doar din spatele unui panou de sticla, printr-un telefon, si ca a fost degradant si dezumanizant.

Elena Udrea s-a aflat in arestul central al Politiei Capitalei, dar a fost mutata zilele trecute la penintenciarul de femei Targsor.

In timp ce se afla in arest, un puscarias incarcerat in Penitenciarul Colibasi i-a trimis Elenei Udrea o scrisoare in care ii spune ca a primit comanda de la clanul Camatarilor sa o intepe cu un ac infectat cu HIV.

Atacul ar fi urmat sa aiba loc in momentul in care ea era transferata la instanta. in plus, barbatul, care sustine ca are 42 de ani si este incarcerat pentru rapire si camatarie, scrie ca totul a fost comandat de Sile Camataru, care a fost dispus sa dea 15.000 de euro.

Sursa: rrv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii