A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816875.8629.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2015, ora 10:17

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Articol de Madalina Irimia
Elena Udrea, aflat in arestat preventiv in dosarul "Gala Bute", a fost vizitata de mama sa si de prietena sa Ruxandra Dragomir, potrivit Romania TV.

Mama Elenei Udrea a mers in arestul Politiei Capitalei in jurul orei 09.00 pentru a o vizita pe fostul ministru si pentru a-i aduce un pachet cu alimente si apa.

De asemenea, la Politia Capitalei a ajuns si Ruxandra Dragomir. Aceasta a venit cu un buchet de flori.

Vizitele la arestul preventiv al Politiei Capitalei se fac de luni pana vineri, in ordine alfabetica. Ziua de vizita pentru Elena Udrea este vineri.

Elena Udrea este arestata preventiv in dosarul "Gala Bute" din 25 februarie. Fostul ministru este acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Ruxandra Dragomir, prietena si colega de partid a Elenei Udrea, s-a aratat revoltata de parodia realizata de Dragos Patraru, in emisiunea "Starea Natiei". Dragomir sustine ca nu va mai plati ambonamentul la TVR.

"Incepand de astazi ma declar dezabonata. Refuz sa mai platesc abonamentul la TVR. Asadar, solicit demisia directorului general al TVR, Stelian Tanase, si suspendarea imediat din grila de programe a emisiunii lui Dragos Patraru ca urmare a acestei parodii de foarte prost gust care dovedeste ca mizeria publica si-a gasit un culcus cald la televiziunea publica.

Asta nu e jurnalism, ci o forma de frustrare latrinizata care se realizeaza pe bani foarte multi, in conditiile in care TVR are datorii care au trecut bine de pragul de 100 de milioane de euro.

O astfel de abjectie trebuie imediat pedepsita de CNA, daca aceasta institutie mai functioneaza. O sanctiune ar fi binevenita si din partea comisiei de cultura din cadrul Parlamentului.

Ii intreb pe domnii Ponta, Blaga sau pe doamna Gorghiu, liderii principalelor formatiuni politice din Parlament, care aproba functionarea televiziunii publice, daca li se pare normal ca astfel de lucruri sa se intample la TVR.
O rusine nationala!", a scris Ruxandra Dragomir pe pagina de Facebook.

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii de pamflet "Starea Natiei", a facut o parodie dupa melodia care va reprezenta Romania la Eurovision. Acesta si-a pus o peruca blonda cu breton, interpretand-o pe Elena Udrea si a folosit un castravete in loc de microfon.

Sursa: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  26.05.2017 23:05

wh0cd8035422 SILDENAFIL CITRATE

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii