A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834516.7814.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea ramane in arest inca 30 de zile in dosarul Gala Bute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2015, ora 08:39

Elena Udrea ramane in arest inca 30 de zile in dosarul Gala Bute

Articol de Cristian Amariei
Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul fostului ministru Elena Udrea, inculpat in dosarul Gala Bute. Dupa opt ore petrecute in sala de judecata, Elena Udrea nu a reusit sa-i convinga pe judecatori sa dea o masura mai blanda.

In acelasi dosar, instanta a prelungit arestul preventiv pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana, detinuta de Elena Udrea.

De asemenea, instanta a prelungit arestul la domiciliu pentru Stefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Cornel Resmerita (primarul municipiului Lupeni).

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

In sala, Elena Udrea a stat alaturi de denuntatorii sai in dosarul Gala Bute, dar si de cel care nu a vrut sa o tradeze, Rudel Obreja. Elena Udrea a luat cuvantul doar la finalul procesului si a vorbit mai bine de o ora.

In acelasi dosar, DNA a solicitat prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv arest preventiv pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu si arest la domiciliu pentru stefan Lungu si Gheorghe Nastasia.

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul GALA BUTE pe data de 25 februarie, iar mandatul expira pe 26 martie.

In dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii