ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-03-2015, ora 10:32

Elena Udrea, la confruntari cu denuntatorii din dosarul „Gala Bute”. Mesajul postat pe pagina de Facebook: „Vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor”

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea va fi dusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu denuntatorii sai din dosarul "Gala Bute", pe pagina de Facebook a fostului ministru al Dezvoltarii fiind postat un mesaj in care se arata ca aceste confruntari "vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor".

"Dupa doua saptamani si jumatate de la momentul solicitarilor, astazi vor avea loc, in sfarsit, confruntarile intre Elena Udrea si denuntatorii sai in dosarul „Gala Bute”. Ca si constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia dupa ce avocatii au invocat in spatiul public intarzierea punerii in aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltarii si dupa textul publicat in urma cu cateva zile in care se spunea ca «ancheta se deruleaza in ritm de melc». Elena Udrea si avocatii sunt increzatori ca aceste confruntari vor dovedi caracterul mincinos al sustinerilor denuntatorilor si vor permite evidentierea adevarului in aceasta speta", se arata in mesajul de pe pagina de Facebook a fostului ministru, postat de echipa sa de comunicare, cu eticheta "Adevarul Fara Catuse".

Surse judiciare au declarat ca Elena Udrea va fi dusa, la ora 11.00, din arestul Politiei Capitalei la Directia Nationala Anticoruptie, pentru confruntari cu denuntatorii sai, printre acestia fiind si Stefan Lungu, fostul sau consilier din perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Deputatul PMP Elena Udrea, arestata in dosarul "Gala Bute" si pusa sub acuzare si in dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor si denunturile inculpatilor.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, intitulat "Denuntatorii buni si denuntatorii rai", Elena Udrea arata ca, dupa ce DNA si Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au opus punerii sale in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea.

Udrea arata ca Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluari de 61 de milioane de euro) si Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mita pentru actiunile din comisia ANRP) au avut castiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA si nici instantele nu considera ca este nevoie de o masura privativa de libertate. "Cu alte cuvinte, ei sunt denuntatorii buni", adauga Udrea.

Anterior, Elena Udrea a transmis pe Facebook, prin echipa de comunicare, ca denunturile impotriva sa in dosarul "Gala Bute" au fost facute dupa ce Ana Maria Topoliceanu si Gheorghe Nastasia au fost pusi sub acuzare.

Integral pe mediafax.ro
Foto: evz.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii