ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-05-2015, ora 13:17

Elena Udrea, despre cum se reobisnuieste cu viata in libertate

Articol de Madalina Irimia
Elena Udrea a impartasit fanilor ei sentimentele pe care le are dupa ce a revenit acasa din inchisoare si cum se reobisnuieste cu viata in libertate.

"Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza "Apelul". Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00", a scris, la 7,11, pe Facebook Elena Udrea.

Fostul lider PMP povesteste si despre obisnuinte pe care nu le mai are si despre care nu credea ca pot fi uitate: "Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus... etc."

In finalul postarii matinale, Elena Udrea le multumeste celor care i-au fost aaturi in perioada de detentie. "Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat. Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici...", da asigurari Elena Udrea.

Elena Udrea a fost eliberata din penitenciarul Targsor, joi dupa-amiaza, si a fost plasata in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

Fostul ministru al Turismului a declarat ca a primit cu bucurie vestea eliberarii din arest, dupa 72 de zile.

"Cred ca a fost destinul meu sa trec prin aceasta experienta, am tratat multe lucruri superficial. Am vazut oameni care vorbesc despre arest fara sa cunoasca si fara sa doreasca sa cunoasca. Asa am fost si eu. A fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta, pentru ca azi sunt zeci de mii de oameni care isi pun speranta ca iesind de aici pot sa fac ceva pentru ei. Pentru Justitia care azi se intampla de multe ori cu abuzuri", a spus Udrea, fiind intampinata, la iesirea din inchisoare, printre altii, de mama ei si de prietena Ruxandra Dragomir.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii