ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
14-02-2015, ora 11:41

Elena Udrea, atac foarte dur la fostii colegi din Guvernul BOC: „Sunt considerata mama coruptilor”

Articol de Madalina Irimia
Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj in care reproseaza ca a fost prezentata drept „mama coruptilor”, iar intregul sau mandat de ministru a fost ”tocat” si discreditat, adaugand ca nu s-a discutat despre alte ministere din Guvernul Boc care aveau bugete mai mari. in acest sens, Udrea a amintit portofoliile de la Transporturi, Economie sau Finante, respectiv, pe Anca Boagiu, Adriean Videanu sau Gheorghe Ialomitianu.

„In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept “mama coruptilor”, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante)”, a scris Udrea.

Mai mult, aceasta a mai precizat ca este mandra ce de a realizat in mandatul sau, asigurad locuri de munca, dar a adaugat ca a facut tot posibilul sa opreasca coruptia:

Sunt foarte mandra de ce am realizat ca ministru pentru romani si cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna. Programul “Schi in Romania” reprezinta una dintre cele mai mari reusite in materie de infrastructura de dupa Revolutie: a generat mii de locuri de munca, venituri de zeci de milioane de euro la stat si a oferit oportunitati unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de catre primarii – deci, daca exista fapte de coruptie, acolo trebuie cautate.Ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia: am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister”, se mai arata pe pagina de socializare.

Elena Udrea ar putea fi eliberata marti din arest

Elena Udrea afla marti daca scapa de arestul preventiv. Instanta Suprema va judeca atunci contestatia fostului ministru la decizia de arestare. Elena Udrea se afla incarcerata la Arestul Politiei Capitalei de trei zile.

Elena Udrea vrea sa varuiasca celula si sa schimbe mobilierul

Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Politiei Capitalei, sa-i permita ca, pe banii ei, sa varuiasca celula in care a fost inchisa, sa vopseasca gratiile si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa tapeteze peretii, potrivit unor surse din Politie.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Oli,  20.02.2015 09:06

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com 

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii