A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675006.9351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea are parte de companie selecta in arest. Vezi cine sunt colegele ei de celula
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2015, ora 08:46

Elena Udrea are parte de companie selecta in arest. Vezi cine sunt colegele ei de celula

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul Microsoft.

Arestul este un adevarat cosmar pentru Elena Udrea. Blonda trebuie sa renunte ladieta, sa-si invinga frica de intuneric, sa-si ia adio de la orele de fitness cu antrenor personal si evident sa uite de orele petrecute la coafor. in schimb trebuie sa se multumeasca cu o camera inghesuita, cu sase paturi si toaleta turceasca.

In arest a refuzat hrana pe care o mananca toti detinutii, asa ca trebuie sa se multumeasca doar mancarea pe care o primeste la pachetul si asa limitat.

Potrivit spynews.ro, Elena Udrea este colega de celula cu doua dintre analistele financiare ale trustului MediaPro, cercetate pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la evaziune fiscala si spalare a banilor. Una din acestea este Lucia Adascalitei. Celula Elenei Udrea se afla la doua celule distanta de cea a Alinei Bica, ale carei colege sunt tot din trustul Media Pro.

Elena Udrea castiga bani de la stat chiar si de dupa gratii. Fosta sefa a PMP va primi, lunar, peste 1.000 de euro, suma forfetara alocata pentru cabinetul sau de parlamentar. Pentru ca se afla in arest si nu poate veni la sedintele din Parlament, Udrea va ramane insa fara indemnizatie si diurna.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca Elena Udrea trebuie sa stea dupa gratii pana pe 12 martie. Decizia a fost imediata contestata de fostul ministru al Turismului. Dupa anuntarea deciziei Instantei, Elena Udrea a revenit in celula de la arestul Politiei Capitalei. Elena Udrea a transmis si un mesaj pe Facebook, dupa arestarea sa pentru 30 de zile, spunand ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, "probabil, luni".

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: elena udrea, arest, colege
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii