A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834778.1446.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea SCAPA de un mandat de ARESTARE. Decizia procurorilor DNA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2015, ora 15:04

Elena Udrea SCAPA de un mandat de ARESTARE. Decizia procurorilor DNA

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea a scapat de unul dintre mandatele de arestare. Procurorii DNA au renuntat la masura arestului la domiciliu, luata in dosarul Microsoft. Elena Udrea ramane insa in arest preventiv in Dosarul Gala Bute. Procurorii DNA ar putea sa ceara insa prelungirea starii de arest preventiv in aceasta cauza.

Procurorii DNA au decis sa nu mai ceara prelungirea arestarii sale in dosarul Microsoft in care este acuzata de luare de mita, spalare de bani dar si de trafic de influenta.

Procurorii nu au mai cerut prelungirea masurii de arest la domiciliu in cazul sau, in conditiile in care acesta a expirat in 17 martie. Cel mai probabil, ei au considerat ca nu mai este nevoie de un mandat de arestare la domiciliu din moment ce Elena Udrea are emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva in dosarul gala Bute, potrivit Romania TV.

Masura arestului preventiv in dosarul gala Bute va expira pe 26 martie, iar DNA ar urma sa ceara pana atunci prelungirea lui. Totusi, decizia finala sta in mainile judecatorilor de la instanta suprema care ar putea sa nu admita aceasta prelungire sau sa schimbe masura arestului preventiv in arest la domiciliu.

Elena Udrea spera ca discutiile purtate in fata procurorilor cu denuntatorii sai, confruntarile cu acestia sa o ajute sa iasa din arest si sa fie judecata in libertate.

Pe 17 februarie, Curtea suprema a decis ca Elena Udrea sa fie cercetata in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile (dupa ce a stat sase zile in arest preventiv), masura care a expirat pe 17 martie, iar procurorii nu au mai solicitat prelungirea acestei masuri preventive.

In prezent, Elena Udrea se afla in arestul Politiei Capitalei, ea primind mandat de arestare preventiva in celalalt dosar in care este cercetata de DNA, respectiv dosarul 'Gala Bute'. Acest mandat de arestare preventiva expira pe data de 26 martie.

In dosarul Microsoft, Elena Udrea este acuzata de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta (fapte in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea); trafic de influenta (fapte in legatura cu derularea contractului e-Romania); trafic de influenta (fapte in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro); si spalare de bani.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: elena udrea, dna, arest
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii