A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835256.2258.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea: Fac referendum pentru dizolvarea Parlamentului, daca voi fi aleasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-10-2014, ora 15:34

Elena Udrea: Fac referendum pentru dizolvarea Parlamentului, daca voi fi aleasa

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea a declarat ca daca va fi aleasa presedintele Romaniei, va face referendum pentru dizolvarea Parlamentului, intrucat sunt multi senatori si deputati incompatibili.

Candidatul PMP, Elena Udrea, a declarat ca va face referendum pentru dizolvarea Parlamentului, motivand ca actualul Legislativ este ”compromis”:

Avand in vedere situatia asta, in care Parlamentul este compromis, foarte multi parlamentari sunt incompatibili, voi face referendum pentru desfiintarea Parlamentului actual si votarea unui Parlament actual. Pentru a dizolva Parlamentul, presedintele are doua parghii: fie nu ii trece Guvernul, fie voi declansa un referendum prin care voi cere poporului sa exprime daca mai vrea sa cotinue cu acest proiect”, a spus aceasta la Adevarul Live, intrebata ce va face daca majoritatea actuala va face tot posibilul sa blocheze dosarele.

Totodata, aceasta a mai spus ca daca va iesi presedinte, iar Ponta nu va demisiona din functia de premier, ea va pica Guvernul: ”Un presedinte puternic poate schimba majoritatea. Domnul Iohannis nu este puternic, nu va schimba majoritatea parlamentara. in realitate, un presedinte puternic poate sa-l schimbe pe Victor Ponta in timp scurt. Va fi creditat ca fiind cel mai important politician din Romania. Sunt convinsa ca eu as forma o alta majoritate in prima saptamana. Daca Ponta nu isi da demisia, voi pica Guvernul”.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii