A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675326.9612.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea: „Am spus din 2010 ca la ANRP se lua spaga. Am nominalizat-o atunci si pe Crinuta Dumitrean”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2015, ora 13:02

Elena Udrea: „Am spus din 2010 ca la ANRP se lua spaga. Am nominalizat-o atunci si pe Crinuta Dumitrean”

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie. Aceasta a declarat ca i-a spus, inca din 2010, presedintelui de atunci Traian Basescu ca angajatii de la ANRP iau spaga pentru a rezolva dosare, printre cei nominalizati aflandu-se si Crinuta Dumitrean. Mai mult, Udrea a spus ca in cazul fostei sefe de la ANRP, arestata preventiv, se putea o alta masura, in conditiile in care este insarcinata in opt luni.

"Despre ANRP si despre ce se intampla acolo, in foarte multe situatii eu am vorbit inca din anul 2010. Este adevarat ca nu public. La vremea aceea am spus presedintelui Traian Basescu faptul ca auzisem ca la ANRP se iau bani pentru a se rezolva dosarele preferential. Au fost anuntate institutiile si raspunsul la vremea aceea a fost ca totul este in regula. Am spus la vremea aceea numele Crinutei Dumitrean si raspunsul a fost ca doamna Crinuta Dumitrean nu incalca legea", a declarat Elena Udrea.

Legat de masura arestarii preventive a Crinutei Dumitrean, insarcinata in luna a opta, Udrea considera "ca se poate da si o alta masura pentru o femeie care urmeaza sa nasca in orice moment". "Eu nu am trecut prin aceasta experienta, din pacate, dar cred ca o femeie insarcinata in opt luni are problemele unei femei care naste in scurt timp. Nu stiu daca ii trebuia adeverinta ca sa vedem ca este insarcinata in opt luni", a mai spus fostul ministru.

Intrebata daca stia despre presupusa relatie amoroasa dintre Crinuta Dumitrean si Ioan Oltean, Elena Udrea a precizat ca "in amantlacuri nu ma bag". Mai mult, spune Udrea, ANRP era o institutie "care se preta la fapte de coruptie".

"Nu stiu despre o legatura amoroasa dintre cei doi. In amantlacuri nu ma bag. Am vazut-o o singura data la un eveniment public, nu stiu cum se purta Oltean cu ea.

Stiam doar ca este propusa de organizatia Bistrita. La un moment dat, cand a fost o discutie la Guvern ca la ANRP sa fie propus cineva de la PDL, m-am opus ca institutia sa fie luata la PDL, pentru ca stiam ca vor fi probleme mari de tot cu coruptie. Era o institutie care se preta la asa ceva", a precizat aceasta.

Potrivit dosarului intocmit de procurorii DNA, Dorin Cocos a facut interventii la Emil Boc pentru a-l pune la punct pe Ioan Oltean, care ii facea probleme. intrebata daca fostul ei sot obisnuia sa il sune pe Boc pentru a-i cere anumite servicii, Udrea a raspuns: "Nu cunosc lucru acesta. Trebuie sa il intrebati pe Dorin Cocos".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii