A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834278.9485.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Basescu il acuza pe Catalin Ivan ca "produce" articole in presa din Romania impotriva ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-06-2013, ora 17:04

Elena Basescu il acuza pe Catalin Ivan ca "produce" articole in presa din Romania impotriva ei

Articol de Cristian Amariei

Europarlamentarul PDL Elena Basescu il acuza pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan ca "produce", fara insa a-si asuma acest lucru, articole impotriva ei in presa din Romania, ea referindu-se la un articol in care este criticata de catre eurodeputatul socialist spaniol Ines Ayala Sender.

"(...) Catalin Ivan, intelege sa comande articole de presa in Romania cu scopul de a distorsiona realitatea unor proceduri firesti din Parlamentul European. Mai grav este faptul ca purtatorul de cuvant al social-democratilor a ajuns sa se foloseasca de alti colegi socialisti din PE, pe care nu-i prezinta insa ca atare, pentru a lansa atacuri in mass media romanesti aservite actualei Puteri", se arata intr-un comunicat PDL remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

"Nu pot sa cataloghez decat josnica decizia lui Catalin Ivan de a «produce» articole si materiale de presa prin care o colega socialista de a sa, Ines Ayala, contesta prezenta mea la votul din 29 mai din Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, cand s-a dat avizul pentru candidatul roman la Curtea Europeana de Conturi. E un semn ca, din prea multa dorinta de a deveni noua stea (cazatoare) a PSD, Catalin Ivan nu se da in laturi de la nimic, nici macar de la astfel de lovituri nejustificate", a declarat Elena Basescu, citata in comunicatul PDL.

Integral pe mediafax.ro

Foto: communicationxdevelopment.wordpress.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii