A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818146.0601.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

El va traversa Marele Canion pe franghie, fara echipament de protectie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2013, ora 17:41

El va traversa Marele Canion pe franghie, fara echipament de protectie

Articol de Madalina Irimia

Acrobatul Nik Wallenda se pregateste sa traverseze o parte a Marelui Canion, pe franghie, pe 23 iunie 2013.

Cascadorul Nik Wallenda vrea sa traverseze Marele Canion, in luna iunie a acestui an, pe o franghie aflata la nu mai putin de 460 de metri inaltime fata de sol, fara a purta echipament de protectie.

Performanta sa va fi filmata live si urmeaza celei de anul trecut, cand Nik a devenit primul om care a traversat Cascada Niagara, pe sarma.

Americanul in varsta de 34 de ani, care provine dintr-o familie de acrobati, a declarat pentru Reuters ca aceasta este una dintre marile sale dorinte si urmeaza sa traverseze o parte a canionului detinuta de populatia Navajo, pe 23 iunie.

Daca pentru a traversa Niagara el a apelat la echipament de protectie si a avut nevoe de doar 25 de minute sa treaca granita dintre SUA si Canada, la doar 61 de metri deasupra cascadei, de data aceasta si-a propus sa mearga liber pe franghie, iar isprava sa va fi transmisa live de Discovery Channel.

Wallenda a mai spus ca si-a propus sa traverseze Marele Canion inca din 2008, insa pana de curand nu primise acordul populatiei Navajo.

El se va antrena in Florida timp de trei saptamani si va folosi aparatura care creeaza curenti, similari celor cu care se va confrunta la Marele Canion.

Acrobatul a marturisit si ca va face acest demers in onoarea strabunicului sau, Karl Wallenda, care a murit in 1978, in timp ce traversa distanta dintre doua cladiri, in Puerto Rico.

Sursa: apropo.ro

Foto: abcnews.go.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii