A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561722.111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

El are 31 de ani, ea 91. Povestea de dragoste care a uluit lumea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2014, ora 20:05

El are 31 de ani, ea 91. Povestea de dragoste care a uluit lumea

Articol de Madalina Irimia

Kyle Jones, in varsta de 31 de ani, din Augusta, Georgia, recunoaste ca se intalneste cu el putin cinci pensionare in acelasi timp si sustine ca adora ridurile si parul “platinat natural”, scrie feminis.ro.

Kyle se intalneste cu femei de trei ori mai in varsta decat el, una dintre iubitele sale fiind o strabunica in varsta de 91 de ani.

Tanarul se intalneste cu numeroase pensionare in acelasi timp si chiar le duce acasa sa o intalneasca pe mama sa, in varsta de 50 de ani.

In ultimii 5 ani, Kyle a avut o relatie “casual” cu Marjorie McCool si in ciuda distantei de 60 de ani dintre ei, cuplul are o viata sexuala activa si nu isi pot tine mainile departe unul de celalalt.

Creierul fiecaruia este proiectat diferit, unor barbati le plac brunetele, altora le plac blondele, iar unii se uita dupa alti barbati - mie imi plac doamnele in varsta.”

Cum le convinge? Le spune ca va fi distractiv!

Ce spune Marjorie despre aceasta relatie deschisa?

La inceput eram geloasa pe celelalte femei, insa vine inapoi la mine si imi spune ca sunt cea mai buna. Latura fizica a relatiei noastre este extraordinara. Ma uimesc pe mine, el ma lasa fara cuvinte. Nimic nu poate fi mai bine. Port tinute sexy in pat. Incerc sa raman cu sutienul pe mine totusi, fiindca nu prea mai am mare lucru ramas. Familia mea e compusa in mare parte din baieti, iar lor nu le pasa - ce fac eu este treaba mea. Varstele lor sunt: 71, 63, 61, 52 si 50 de ani. Cand ne vad impreuna, oamenii se gandesc ca e baiatul meu sau poate chiar nepotul. Am stranepoti mai batrani decat el

Ce gaseste Kyle atragator la femeile in varsta?

Adesea, lucrurile de care le deranjeaza pe femei sunt cele care imi plac. Ador pliurile din zona gatului si ridurile. Femeile se tem ca li s-au lasat sanii, insa eu cred ca forma naturala arata bine. Nu sunt un mare fan al chirurgiei plastice. Nu-mi place sa spun incaruntit, dar sunt fan al parului platinat. Il prefer natural.”

     
Tag-uri: tanar, pensionare, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii