A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662219.5265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Efectele nocive ale frigului asupra tenului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-01-2015, ora 09:06

Efectele nocive ale frigului asupra tenului

Articol de Madalina Irimia
Iarna este un anotimp foarte frumos. Poti sa porti pulovere largi si pufoase, sa te bucuri de un ceai aromat langa soba sau de o noua aventura pe partie.

Te-ai intrebat, insa, ce efect are aceasta asupra tenului?

Dr. Artemisia Gorea, specialist anti-aging si owner Boutique Medical SPA, ne ajuta cu cateva sfaturi in ce priveste ingrijirea tenului in timpul iernii.

Pielea uscata si deshidratata este cea mai comuna problema in aceasta perioada! Pentru a te bucura cu adevarat de iarna trebuie, deci, sa ii acorzi o atentie sporita tenului tau!

Pielea este un organ sensibil si din acest motiv are nevoie de o ingrijire speciala pentru a-si mentine calitatile naturale.

Gerul, vantul si umiditatea sunt inamici redutabili ai pielii, lasand-o uscata, fragila si sensibila. Actiunea indelungata a frigul poate fi extrem de daunatoare, ducand la aparitia fisurilor, eczemelor si in cazuri extreme la degeraturi.

Orice femeie stie ca in acest anotimp pielea are nevoie de o ingrijire speciala, iar hidratarea si protejarea ei este mai importanta ca niciodata. Atentia cuvenita, cu produsele adecvate, va mentine pielea hidratata, neteda si luminoasa, iar frigul nu va lasa urme.

Dr. Artemisia Gorea, specialist anti-aging, spune ca cel mai bun sfat pentru toate femeile, in aceasta perioada, este hidratarea si protectia zilnica a tenului!

Aceasta recomanda produsele pe baza de ingrediente low moleculare, precum acidul hialuronic, concentratul din membrana interna a oului sau extractul din perle - conchiolin.

Un produs unic, care inlatura de la prima aplicare senzatia de ten uscat, tern si iritat este crema care contine o combinatie optima de ingrediente de hidratare, imbunatatita cu coenzima Q10, care „umple cu viata'' celulele oferindu-le energie si are un efect antioxidant.

Concentratul din membrana interna a oului ajuta la mentinerea elasticitati stratului dermal si a matricei intercelulare. De asemenea, compozitia cremei mentine stratul de protectie hidrolipidic, oferind un efect de ten catifelat si liftat.

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, Dr. Artemisia Gorea revine cu un nou sfat: nu uitati de protectia solara! ,,Soarele cu dinti'' este mai puternic decat v-ati astepta. Este extrem de important ca si in aceasta perioada sa va protejati de razele UV!

Ea recomanda o crema de protectie solara pe baza de extracte naturale, cum ar fi prunul Californian, protejeaza tenul de petele solare, extractele din gentiana si licorice (lemn dulce) avand in acelasi timp un efect antiinflamator, iar ingredientele de hidratare si cele antioxidante vor stimula microcirculatia, oferind o protectie completa tenului !

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: iarna, frig, efecte, ten
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii