A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631044.6894.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Efectele fumatului in 16 ani. Femeile din imagine sunt gemene!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 11:05

Efectele fumatului in 16 ani. Femeile din imagine sunt gemene!

Articol de Madalina Irimia

Nu mai este nicio noutate faptul ca efectele fumatului asupra organismului sunt devastatoare, mai ales odata cu trecere anilor.

Intr-o tigara sunt continute 43 de substante chimice care cauzeaza cancer. Nicotina continuta de tigari este toxica si letala in doze mari. Cand isi iau doza de nicotina fumatorii inhaleaza alte patru mii de substante chimice. Multe dintre aceste componente sunt active chimic si produc schimbari negative asupra corpului.

Pe langa imbatranirea pielii tutunul provoaca impotenta, infertilitate (atat la femei cat si la barbati), afecteaza sistemul imunitar, determina aparitia cariilor, a gingivitei, agraveaza sau determina aparitia unor afectiuni ale sistemului cardiovascular, digestiv sau respirator.

Potrivit cercetatorilor straini, circulatia sangelui de la nivelul degetului mare scade cu 24% dupa ce persoana a fumat o tigara si cu 29% dupa ce persoana a fumat 2 tigari.

Integral pe kanald.ro

     
Tag-uri: femei, gemene, fumat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii