A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755718.2467.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Efectele benefice ale consumului de seminte, alune sau nuci intr-o dieta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2014, ora 16:08

Efectele benefice ale consumului de seminte, alune sau nuci intr-o dieta

Articol de Madalina Irimia

Nuci, migdale, alune de padure, caju, nuci braziliene, nuci macadamia, nuci pecan, seminte de in, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, seminte de mac, fistic, muguri de pin - lista e lunga si toate sunt sanatoase si bune, chiar si in timpul dietei. Cu cateva conditii: sa le mananci crude, sa urmezi o dieta echilibrata si adaptata stilului tau de viata.

Cori Gramescu, antrenoarea de la Ladyfit, ne spune care sunt beneficiile semintelor si alunelor intr-o dieta. "Acestea sunt in alimentatia omului de mii de ani, practic fac parte dintre primele alimente pe care am invatat sa le consumam. Reduc colesterolul si reduc incidenta bolilor cardiovasculare si a cancerului, cata vreme sunt consumate crude si provin din culturi organice. Nucile si alunele reprezinta o componenta foarte importanta a dietelor anti-aging sau cu scop terapeutic", spune Cori Gramescu.

Integral pe perfecte.ro

Foto: ele.ro

     
Tag-uri: nuci, seminte, sanatate, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii