A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631042.3537.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Efectele MIRACULOASE ale MASAJULUI CU MIERE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2014, ora 05:28

Efectele MIRACULOASE ale MASAJULUI CU MIERE

Articol de Madalina Irimia

Proprietatile unice ale mierii in combinatie cu masajul ajuta la: eliminarea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangvine la nivelul pielii si muschilor, restabilirea tonusului muscular, hranirea tesuturilor cu oxigen si nutrimente.

De asemenea, mierea absoarbe toxinele si elimina impuritatile, masajul cu miere ajuta la reducerea greutatii corporale, eliminarea imperfectiunilor pielii. Pielea devine mai catifelata, mai elastica si mai matasoasa. Acumularile de grasimi, aspectul de piele lasata sau celulita se pot indeparta cu masaj cu miere.

Masajul cu miere este si un tratament preventiv impotriva: durerilor de cap, insomniei, extenuarii fizice si intelectuale, bolilor psihosomatice, slabirii imunitatii. Mierea folosita in masaj trebuie sa fie o miere vie; se poate combina cu uleiuri aromatice naturale 100%.

O sesiune de masaj cu miere este formata din 12-15 sedinte si se face in zile alternative, pentru ca pielea sa aiba timp sa respire si sa se regenereze. La inceput, miere umple porii, apoi este eliminata. Masajul cu miere poate incepe cu zonele cu probleme, apoi se continua pe tot corpul. Pentru zonele cu probleme, masajul cu miere dureaza intre 15 si 20 de minute, iar cel general, incluzand tot corpul, dureaza aproximativ o ora.

Cititi restul articolului pe curademiere.ro.

Foto: unity.bg

     
Tag-uri: masaj, miere, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii