A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835237.9275.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Echipajul masculin de canoe 4, descalificat la CE de kaiac-canoe: "Motivul pentru care am fost descalificati este ca ne-am nascut in Romania!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
13-07-2014, ora 14:31

Echipajul masculin de canoe 4, descalificat la CE de kaiac-canoe: "Motivul pentru care am fost descalificati este ca ne-am nascut in Romania!"

Articol de Cristian Amariei

Echipajul masculin al Romaniei de canoe 4 pe distanta de 1000 a fost descalificat in finala Campionatelor Europene de kaiac-canoe de la Brandenburg (Germania), dupa ce a incheiat cursa pe locul doi, informeaza www.prosport.ro.

Potrivit sursei citate, echipajul format din Gabriel Gheoca, Iosif Chirila, Petre Condrat, Florin Comanici a trecut linia de sosire la o secunda in spatele castigatorilor din Belarus, iar departajarea dintre locurile doi si trei s-a facut la fotofinis (locul trei a revenit Ungariei).

La cateva minute dupa cursa, romanii au fost anuntat ca au fost descalificati deoarece s-au apropiat prea mult de culoarul alaturat.

"Motivul pentru care am fost descalificati este ca ne-am nascut in Romania!", a declarat Condrat pentru ProSport, in timp ce Florin Comanici a afirmat: "Am fost descalificati de un arbitru care a anuntat la finalul cursei ca am mers stramb. Nu am fost insa singurii. Din cauza conditiilor meteorologice si a organizarii, mai toti au avut probleme. Dar asta este cand esti roman".

In celelalte finale de sambata, echipajul Liviu Dumitrescu Lazar - Victor Mihalachi s-au clasat pe locul 9 la canoe 2 - 1.000 metri, iar echipajul feminin de kaiac 4 - 500 metri a terminat cursa pe locul 8.

Foto: digisport.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii