ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2014, ora 10:00

EXPERIMENT: Cum poate arata o casa atunci cand mama intra in „greva”(FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Satula sa tot faca curat in urma celor trei fiice ale sale, Jessica Stilwell, din Canada, a decis sa intre in „greva”. Timp de sase zile, femeia le-a lasat pe gemenele sale, Olivia si Peyton, in varsta de zece ani, dar si pe sora lor mai mare, Quinn, in varsta de 12 ani, sa isi spele vasele dupa ce mananca, sa isi stranga hainele dupa ce se schimba si sa isi faca singure ordine in camere, scrie The Sun.

Fara niciun avertisment, mama celor trei fete a recurs la "greva" pentru ca se saturase sa fie singura care are grija de casa. Singurul care stia de acest experiment inedit era doar sotul ei. Cei doi isi spalau doar farfuriile si tacamurile pe care le foloseau ei la masa, ignorandu-le pe cele ale fiicelor lor. Femeia a scris in fiecare zi pe blogul sau rezultatele dezastruoase pe care experimentul ei le avea asupra casei sale.

Pe langa faptul ca a postat zilnic modificarile care se petreceau in casa ei, femeia a avut timp sa isi faca unghiile sau sa bea un pahar de vin. La un moment dat, Olivia, una dintre gemene, a observat mizeria din jurul ei si i-a spus mamei sale ca bucataria arata dezgustator.

Stilwell a decis sa iasa din "greva" domestica dupa sase zile, atunci cand fiicele sale i-au cerut scuze. Pentru a face iarasi casa luna, femeia a avut nevoie de doua zile, dar de aceasta data a fost ajutata si de cele trei fiice ale sale, care au parut sa inteleaga lectia pe care a vrut mama lor sa le-o demonstreze.

Mai jos puteti vedea o galerie foto al acestui experiment inedit.

Sursa: gandul.info

Foto: thesun.co.uk

     
Tag-uri: mama, greva, curatenie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii