A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720479068.0461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EXECUTIE in stil mafiot din Oradea. Un barbat a fost impuscat in plina strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-02-2012, ora 15:17

EXECUTIE in stil mafiot din Oradea. Un barbat a fost impuscat in plina strada

Articol de Cristian Amariei

Un barbat de 35 de ani a fost impuscat pe strada, marti dimineata, la Oradea. Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut sa-i salveze viata, in ciuda faptului ca metodele de resuscitare au durat mai bine de 50 de minute.

Atacatorul a folosit o arma de vanatoare. Barbatul care fost impuscat de mai multe ori, avea un copil de doar 2 ani, si urma ca in aceasta vara sa se casatoreasca.

Acesta a avut leziuni grave la cap si torace, el fiind in stop cardio-respirator in momentul in care medicii au ajuns la el.

Potrivit celor mai recente informatii, atacatorul a fost prins de politisti. Acesta are 58 de ani, este cetatean italian si era partener de afaceri cu victima. Acesta avea permis doar pentru arma cu gaz, concubina acestuia insa avea permis pentru arme de vanatoare. Femeia ar putea fi pusa de asemenea sub acuzatie, deoarece arma de colectie pe care o detinea ea, nu avea voie sa ajunga la concubinul ei.

Italianul suspectat in cazul asasinatului si-a recunoscut fapta, precizand ca l-a ucis pe barbatul de 35 de ani pentru o datorie, descriind in detaliu modul in care a comis crima. Acesta l-a asteptat pe partenerul sau de afaceri marti dimineata in fata blocului, iar cand acesta a iesit din bloc i-a cerut sa ii dea banii. Potrivitit agresorului, victima ar fi inceput sa rada de el, a urmat un schimb de replici, dupa care italianul a plecat spre masina, a scos arma si l-a impuscat. Crima ar putea fi premeditata, deoarece teava pustii era taiata pentru a o putea folosi mai usor. (antena3.ro)

Foto: gandul.ifo

     
Tag-uri: executie, mafioti, Oradea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii