A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630576.9297.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EVALUARE NATIONALA 2014: Elevii sustin astazi proba scrisa la limba si literatura romana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-06-2014, ora 11:09

EVALUARE NATIONALA 2014: Elevii sustin astazi proba scrisa la limba si literatura romana

Articol de Madalina Irimia

Evaluarea Nationala din acest an incepe luni si se incheie miercuri, 166.617 absolventi de clasa a VIII-a fiind asteptati la cele trei probe scrise (Limba romana, Limba materna si Matematica) ale examenului, al carui rezultat va avea o pondere de 75% in media de intrare la liceu.

Luni, va avea loc prima proba scrisa, la disciplina Limba si literatura romana, din cadrul Evaluarii Nationale. Marti, elevii apartinand minoritatilor nationale care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna vor sustine proba scrisa la Limba si literatura materna, iar miercuri va avea loc ultimul test din cadrul Evaluarii Nationale, proba scrisa la Matematica, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

Afisarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, pana la ora 16:00, dupa care vor putea fi depuse contestatiile (pana la ora 20.00).

Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 1 iulie.

Conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale, sunt asteptati sa se prezinte la probele din cadrul Evaluarii Nationale 166.617 absolventi. In iunie 2013, au participat la Evaluarea Nationala 162.331 absolventi.

Elevii nu pot intra in salile de examen cu telefoane mobile, cu carti, caiete si alte materiale care ar putea ridica suspiciunea de frauda.

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii