ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2015, ora 11:10

EUROVISION 2015: Luminita Anghel, Voltaj si Aurelian Temisan, in finala nationala a concursului. LISTA COMPLETa a celor 12 melodii calificate

Articol de Madalina Irimia
Luminita Anghel, Alexa si Aurelian Temisan, Voltaj, Baietii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee si CEJ vor concura in finala nationala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 8 martie, pe scena Salii Polivalente din Craiova.

Dupa ascultarea melodiilor validate sa participe la selectia nationala a Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care vor intra in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania.

Luminita Anghel, Alexa si Aurelian Temisan, Voltaj, Baietii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee si CEJ sunt cei care vor concura in finala nationala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 8 martie, pe scena Salii Polivalente din Craiova si va fi transmisa in direct la TVR.

Piesele finaliste au fost anuntate joi, intr-o conferinta de presa la care au participat, printre altii, Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, Lia-Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, Iuliana Marciuc, producator al evenimentului, si o parte dintre finalisti.

Lista completa a celor 12 melodii calificate in Selectia Nationala Eurovision 2015 poate fi accesata pe eurovision.tvr.ro, unde piesele pot fi si ascultate de fanii concursului. Tot acolo se gasesc si regulamentul concursului si alte informatii suplimentare.

Lista a celor 12 melodii calificate:

A million stars – Luminita Anghel

Chica latina – Aurelian Temisan feat. Alexa

De la capat – Voltaj

Mai multe pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii