ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2014, ora 12:45

EUROVISION 2014. Naomi: Aduceam trofeul in Romania!

Articol de Madalina Irimia

Transsexualul Naomi regreta ca TVR nu l-a trimis pe el la competitia internationala, pe care avea sanse sa o castige, avand in vedere rezultatul. Eurovision 2014 a fost castigat sambata de Conchita Wurst, cu piesa ”Rise Like A Phoenix”, cu 290 de puncte, in timp ce Romania a luat locul 12, cu 72 de puncte.

Naomi a plans atunci cand a vazut rezultatul. "Poate data viitoare TVR va lasa prejudecatile si imi vor acorda sansa asta si mie... Nu e usor pentru mine in seara asta, mai ales ca o cunosc pe Conchita din Viena, de acum doi ani de zile. Pe atunci, amandoua visam sa ajungem mari... Radeam amandoua, astazi, ea a invins, eu plang! Oamenii nu inteleg inca, cei mai multi telespectatori de la Eurovision sunt homosexuali. TVR trebuia doar sa incerce sa creada in mine. Indiferent ce fel de piesa aveam, castigam, sambata seara as fi adus trofeul in Romania", a declarat Naomi, pentru Click! imediat dupa finala Eurovision din Danemarca.

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
seo service UK,  22.07.2024 14:56

Every one of the sucomprehend the benefit of giving a quality asset to free. It is the old what circumvents comes around schedule seo service UK

   
wintercurrants,  07.12.2023 11:25

I appreciate your fantastic post. Thank you for sharing this post. doodle cricket

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii