A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631055.4457.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EUROVISION 2014. Inainte de SELECTIA NATIONALA EUROVISION, acuze de PLAGIAT pentru Paula si Ovi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-02-2014, ora 16:59

EUROVISION 2014. Inainte de SELECTIA NATIONALA EUROVISION, acuze de PLAGIAT pentru Paula si Ovi

Articol de Madalina Irimia

Nici nu s-au terminat bine selectiile pentru Eurovision ca deja a inceput scandalul. Multi artisti contesta alegerile facute, spunand ca editia din acest an este una dintre cele mai slabe.

Selectia nationala pentru Eurovisionul din acest an a starnit deja zeci de discutii aprinse. Multi artisti s-au ridicat spunand ca selectia nu a fost facuta bine, iar altii vor chiar sa conteste decizia juriului. Anthony Icuagu care a intrat si el in lupta, ne-a spus ca nu are ce vota anul asta la Eurovision: "Cea mai buna piesa din concurs este clar cea a Paulei Seling si a lui Ovi, desi seamana extrem de mult cu Demi Lovato - Neon Lights”, scrie cancan.ro.

Concurentul Eurovision a explicat: "E cea mai slaba selectie nationala pe care am vazut-o vreodata in Romania. (…) Mie nu imi place sa fiu bagat in scandaluri si de-asta am hotarasc sa vorbesc despre asta o singura data si sa ies din acest circ numit Eurovision. Nu avem ce vota anul asta la Eurovision. Cea mai buna piesa din concurs este clar cea a Paulei Seling si a lui Ovi, insa e pacat ca seamana extrem de mult cu Demi Lovato - Neon Lights", ne-a mai spus Anthony Icuagu.

"Cele doua piese au intr-adevar ceva in comun: tonalitatea - La Major. In rest, nici vorba de asemanare. Metrica e diferita, linia melodica la fel, forma si structura piesei e din alt film. Daca cineva ii acuza pe Paula si pe Ovi pentru faptul ca piesele stau pe aceeasi tonalitate, atunci ar trebui sa incep si eu sa cer drepturi morale de autor … doar sunt doi "FA-uri" in portativ”, a spus compozitorul Cristian Faur.

Demi Lovato - Neon Lights VIDEO

Foto: wiwibloggs.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii