A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759586.865.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EUROVISION 2014. Avem sanse sa CASTIGAM. Ce se intampla, prima data dupa 24 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-04-2014, ora 16:13

EUROVISION 2014. Avem sanse sa CASTIGAM. Ce se intampla, prima data dupa 24 de ani

Articol de Madalina Irimia

Paula si Ovi au castigat selectia nationala de la Eurovision, iar pe 10 mai se asteapta ca cei doi sa reprezinte tara noastra in finala marelui show ce va avea loc la Copenhaga.

Cu doar o luna inainte de marea finala de pe 10 mai, sefa Delegatiei Romaniei la EUROVISION a dezvaluit, pentru "ring", de ce in acest an avem sanse mai mari sa castigam concursul.

"In premiera, vom fi sprijiniti de guvern, caruia doresc sa-i multumesc. E vorba de imaginea Romaniei, dar sa nu credeti ca sunt bani multi. Spectaculos e ca avem parte de sustinere. Delegatia Romaniei va fi una normala, in jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula si Ovi. Avem doi artisti care pot canta orice, oricand si oriunde, beneficiem de sprijinul autoritatilor, asa ca anul acesta avem premise interesante pentru a castiga", a declarat Liana Stanciu.

In urma tragerii la sorti, s-a stabilit ca show-ul Romaniei sa fie sustinut pe 8 mai, in a doua semifinala, ultimul inaintea votarii. "Romania inchide spectacolul, iar asta ne avantajeaza, ganditi-va ca in doar cateva clipe dupa noi se va spune “Europa, voteaza!” ", a explicat Liana Stanciu.

Sursa: realitatea.net

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: Paula, Ovi, Eurovision
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii