A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662204.0585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ELENA UDREA, un nou atac pe Facebook: Prima persoana DECONSPIRATA este o surpriza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-03-2015, ora 08:31

ELENA UDREA, un nou atac pe Facebook: Prima persoana DECONSPIRATA este o surpriza

Articol de Madalina Irimia
Elena Udrea a revenit pe Facebook cu un nou atac, persoanele acuzate fiind Crinuta Dumitrean si Ioan Oltean.

Elena Udrea a revenit pe Facebook cu noi precizari "despre coruptia de la ANRP":

"O anumita parte a presei rau-voitoare incearca sa impuna ideea ca sursa intregii coruptii din ultimii 10 ani a fost Elena Udrea. Practic, orice acuzatie privind diverse nereguli din timpul guvernarii PDL este aruncata in spinarea fostului ministru al Dezvoltarii, transformata in tap ispasitor.

Avem de-a face cu o incercare de construire a unei istorii contrafactuale.

In aceasta logica, se doreste impunerea ideii ca fosta sefa ANRP Crinuta Dumitrean „ar fi fost omul Elenei Udrea”. Si, ce este si mai aberant, asta in conditiile in care chiar Ioan Oltean a recunoscut ca a propus-o pe aceasta in fruntea institutiei. In realitate, Udrea nici nu o cunoaste pe Dumitrean.

Mai mult, lucrurile stau exact invers decat le prezinta o parte a presei – fostul ministru al Dezvoltarii chiar a facut o sesizare in 2010 catre Presedintele Basescu referitoare la faptul ca auzise ca ar exista nereguli la nivelul ANRP in mandatul Crinutei Dumitrean. Fostul sef al statului a cerut o informare de la SRI cu privire la lucrurile sesizate de Elena Udrea, iar raspunsul venit de la principalul serviciu de informatii din Romania a fost: „nu s-a vazut persoana mai cinstita decat Crinuta Dumitrean”. Numai ca, dupa 4 ani, vedem cu totii realitatea despre putregaiul de la ANRP", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

In dosarul in care s-a dispus, vineri, arestarea sa la domiciliu, Bica a fost trimisa in judecata, in 15 decembrie 2014, pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, impreuna cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, in 2011, despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

In acelasi dosar, mai sunte cercetati pentru abuz in serviciu Crinuta Dumitrean, fosta sefa a Comisiei Centrale de Despagubiri, Sergiu Ionut Diacomatu, deputatul Catalin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Lacramioara Alexandru, Oana Vasilescu si Dragos George Bogdan. Evaluatorul Emil Nutiu si omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzati de complicitate la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Acestia se afla in arest la domiciliu.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii