ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2014, ora 05:24

"E greu sa speri la asta dintr-un scaun cu rotile". Cum s-a schimbat in 6 luni viata unei tinere

Articol de Madalina Irimia

La sase luni dupa ce a suferit un atac cerebral masiv care i-a paralizat complet jumatate din corp, soarta acestei tinere de 18 ani s-a schimbat complet.

Emily Shephard, din Tara Galilor, a castigat un concurs de frumusete la doar sase luni dupa atacul care a imobilizat-o.

Potrivit Daily Mail, tanara a trebuit sa invete sa mearga din nou si sa-si recastige controlul asupra partii stangi a corpului, iar eforturile ei supraomenesti au fost rasplatite.

Emily s-a inscris in preselectiile unui concurs de frumusete din orasul ei chiar inainte sa plece in Statele Unite, unde urma un program de voluntariat de 10 saptamani. Acolo a avut accidentul cerebral care i-a paralizat jumatate din corp.

A primit primele ingrijiri medicale in SUA si apoi a fost adusa acasa unde si-a continuat tratamentul. In acea perioada a primit o scrisoare de la organizatorii concursului de frumusete prin care era anuntata ca s-a calificat pentru finala. “Uitasem complet de concurs… Am primit vestea cu bucurie si cred ca m-a ajutat sa-mi revin”, a spus tanara.

Cand a participat la concurs, Emily era inca foarte fragila si avea nevoie de ajutor pentru a se deplasa, dar a fost desemnata castigatoare. Juriul i-a spus ca merita sa castige pentru ca are “ochi minunati si un zambet captivant”.

Acum, tanara se pregateste pentru faza urmatoare, pe regiune, a concursului. Inca nu si-a revenit complet dupa accident, dar este increzatoare in fortele ei.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii