A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630342.6416.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

E bogat, singur, disponibil si a avut 250 de intalniri. De ce nu reuseste sa fie cu o femeie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2014, ora 07:09

E bogat, singur, disponibil si a avut 250 de intalniri. De ce nu reuseste sa fie cu o femeie

Articol de Madalina Irimia

Larry Greenfield are 47 de ani si este un barbat bogat. In ultimii 12 ani acesta a cheltuit in jur de 65.000 de dolari pe agentiile matrimoniale, in speranta ca va gasi partenera ideala. Dar nu a fost asa.

Larry pare sa fie un barbat ghinionist, la prima vedere, insa, potrivit New York Post, el nu isi gaseste o femeie din cauza ca este mult prea pretentios.

Isi alege posibilele partenere pentru o intalnire, dupa ce vede mai multe poze cu ele. Vrea o femeie care sa fie slaba, cu simtul umorului si care nu isi doreste o cariera, ceea ce e mai greu sa gasesti in New York”, noteaza publicatia.

Crede ca daca este un barbat bogat poate sa aiba langa el o femeie frumoasa, insa ce nu realizeaza el este faptul ca aici femeile frumoase isi doresc si succesul in cariera”, mai scrie New York Post.

Larry are insa propria lui varianta pentru ghinionul din ultimii 12 ani, perioada in care a avut 250 de intalniri amoroase.

Agentiile matrimoniale sunt de vina. Le dai o multime de bani si nu iti ofera nimic din ceea ce ceri. Iti fac o multime de promisiuni false”, spune barbatul.

As da orice pentru iubire, pentru o familie, doi copii, un caine si o casa minunata. Nu sunt un barbat rau, nu am incalcat niciodata legea, dar nu am in viata mea pe nimeni. Sunt singur”, continua el.

Replica agentiilor la care barbatul a apelat este: “Cauta perfectiunea. Se leaga de cele mai mici detalii si transforma femeia cu care e la intalnire intr-o imperfectiune”.

Sursa: stririleprotv.ro

Foto: grind365.com

     
Tag-uri: barbat, intalnire, site
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii