A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629496.6893.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Dupa un an si 60 kg in minus am devenit sex simbol”. Cum arata acum femeia de care fugeau barbatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 10:06

“Dupa un an si 60 kg in minus am devenit sex simbol”. Cum arata acum femeia de care fugeau barbatii

Articol de Madalina Irimia

A fost grasa de cand se stie si niciodata nu si-a batut capul din cauza zecilor de kilograme in plus. “M-am simtit mereu bine in pielea mea si imi placea mancarea. Fast-food-ul era viata mea”, a spus femeia, ajunsa acum la 31 de ani.

O intamplare in aparenta banala a schimbat-o complet. Mindy Witthoft, din Statele Unite, a povestit pentru The Huffington Post ca intr-un week-end din luna decembrie a anului 2011 a iesit in oras cu cativa prieteni.

Voiam sa mancam in oras. In timp ce prietenii mei erau indecisi si nu prea aveau pofta de nimic, eu am comandat cateva o portie buna in fiecare restaurant si fast-food in care am intrat. Dupa o noapte in care am consumat mii si mii de calorii si ma simteam plina si intoxicata, am avut o revelatie. ‘Ce naiba imi fac singura?’, m-am intrebat... ”, a spus Mindy.

Dupa acest moment, s-a decis ca in prima zi a anului 2012 sa faca ceva ca sa slabeasca.

Nu a fost doar o promisiune facuta la inceput de an. Chiar am luat masuri. In prima zi a anului 2012, inainte de a incepe dieta si sportul, aveam 140 de kilograme… ”, a mai povestit femeia.

Si-a comandat un set de DVD-uri cu programe de exercitii pentru slabit si a inceput sa lucreze la inceput cate 20 de minute in fiecare dimineata.

Si-a schimbat treptat si regimul alimentar si dupa cateva saptamani a constatat bucuroasa ca trebuia sa-si schimbe toata garderoba.

Dupa un an de zile, Mindy a slabit 60 de kilograme si a ajuns la 80. “Am ajuns deja un sex simbol in oras, toti barbatii se uita dupa mine, unde inainte nici nu stiuau ca exist, dar nu ma opresc aici. Mi se pare incredibil ca acum pot sa escaladez munti fara niciun efort, iar in urma cu un an nu mergeam pe jos nici macar pana la magazinul din colt”, a mai spus Mindy.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: huffingtonpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii