ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-04-2016, ora 12:14

Dupa condamnare, Dragnea ramane „aproape in unanimitate” sef la PSD. Iohannis ii cere sa se retraga

Articol de Madalina Irimia
Sentinta de doi ani cu suspendare primita in dosarul referendumului nu-l clinteste pe Liviu Dragnea de la sefia PSD. „Sentinta mi se pare profund nedreapta”, a declarat Dragnea, dupa o sedinta de urgenta cu PSD-istii, imediat dupa decizia Instantei Supreme. El a adaugat ca „aproape” in unanimitate partidul a decis ca el sa ramana in functie. Cine a stricat momentul, a fost Valeriu Zgonea, numarul doi din PSD care i-a spus ca ar trebui sa plece. Si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri seara lui Liviu Dragnea sa se retraga.

La cateva ore dupa ce Curtea Suprema l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, Liviu Dragnea a declarat ca partidul a decis ''aproape'' in unanimitate ca el sa ramana la conducerea social-democratilor pentru a gestiona campania electorala, precizand ca discutia va fi reluata dupa alegerile locale.

Desi a afirmat ca nu comenteaza decizia instantei, seful social-democratilor a afirmat ca aceasta este ''profund nedreapta''. El a precizat ca ceea ce l-a interesat sa afle de la colegii din partid ''dincolo de solidaritatea fireasca, omeneasca'' a fost opinia lor fata de o eventuala retragere a sa in plina campanie electorala.

Parerea majoritatii ''aproape unanima'' a fost ca o retragere poate sa destabilizeze toate structurile de partid si PSD sa nu obtina scorul preconizat, a subliniat presedintele PSD.

''Am decis sa raman in continuare in aceasta functie, sa gestionez campania electorala'', a adaugat el, precizand ca aceasta decizie ''la cald, poate chiar fierbinte'' va fi repusa in discutie dupa locale cand se vor discuta ''chestiuni mai profunde''.

Continuarea pe gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  01.06.2017 12:59

wh0cd7926739 paxil albendazole online read more

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii