A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663965.0841.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dupa cel mai avansat sistem de franare din lume, VOLVO aduce o inovatie care va revolutiona condusul pe timp de noapte (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2013, ora 14:05

Dupa cel mai avansat sistem de franare din lume, VOLVO aduce o inovatie care va revolutiona condusul pe timp de noapte (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Volvo a anuntat oficial ca va dota noile facelifturi ale modelelor S60, V60, si XC60 cu un sistem inovator care ii va permite soferului sa utilizeze faza lunga pe timp de noapte fara sa mai atinga maneta.

Pachetul se numeste Active High Beam Control (AHBC) si este un nou pas pe care Volvo il face in vederea imbunatatirii sigurantei rutiere.

Cum functioneaza Active High Beam Control?

"Noua noastra tehnologie transforma condusul pe timp de noapte intr-o activitate mult mai confortabila si mai sigura. Scopul nostru este de a imbunatati vizibilitatea in intuneric oferind posibilitatea de a folosi faza lunga permanent, fara ca soferul sa fie nevoit sa schimbe pe faza scurta cand intalneste sau cand ajunge din urma alte masini", spune Lotta Jakobsson, Specialist Senior Tehnic Siguranta Volvo.

Integral pe debarbati.ro

     
Tag-uri: masina, Volvo, sistem
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii