A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661789.9967.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dupa ce a facut o donatie unui spital, Horia Tecau revine cu un gest magnific
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2015, ora 10:55

Dupa ce a facut o donatie unui spital, Horia Tecau revine cu un gest magnific

Articol de Madalina Irimia
La finalul celui mai bun an din cariera, in care a castigat Wimbledon si Turneul Campionilor si a incheiat pe primul loc, Horia Tecau continua seria gesturilor superbe.

Dupa ce a donat un ventilator suport respirator in valoare de 18 mii de euro catre Spitalul Judetean Constanta, Tecau a anuntat ca va construi si o Academie de Tenis, pentru a putea creste noi jucatori talentati.

Tecau spune ca a luat aceasta decizie intrucat vrea sa le acorde un sprijin real copiilor.

"Imi voi face o Academie de Tenis, nu este un secret. Avem multi copii care vin la tenis, dar problema este ca nu raman la tenis. Trebuie sa ne organizam in asa fel incat sa ii convingem sa continue tenisul. Sunt multe lucruri de pus la punct, dar sper ca o reusim sa facem acest lucru. Din pacate, la noi multi copii se lasa foarte devreme, nu au rabdare, nu au cunostintele necesare, nu au o educatie corecta in tenis.

Cand eu eram junior, dintr-un grup mare, de peste 20 de sportivi, jumatate am trecut de juniorat, jumatate din acea jumatate am ajuns la profesionisti si doar eu am continuat. Din pacate renuntam prea repede si asta trebuie eliminat. Cu cat numarul celor care ajung la profesionisti este mai mare, cu atat performantele romanilor vor fi mai bune. Proiectul unei Academii la LPS este unul foarte bun, iar cu sustinerea financiara corecta, poate fi o mare reusita", a spus Tecau, citat de Observator de Constanta.

La sfarsitul saptamanii trecute, Horia Tecau si-a petrecut mai multe ore la un eveniment destinat copiilor din Constanta, carora le-a dat autografe si sfaturi.

"Deja a devenit o traditie. Este a patra editiei a Kids Day, pe care o organizam de Mos Nicolae. Este modul meu de a da inapoi ceva copiilor, pentru ca am fost si eu copil si stiu ce inseamna sa ai in fata un jucator profesionist care sa joace cu tine. Pe mine m-a ambitionat, m-a facut sa trec peste multe greutati si sa-mi doresc sa ajung campion.

M-am simtit dator sa fac aceste evenimente si ma bucur ca in acest an l-am organizat aici, in locul unde am invatat, unde am inceput tenisul si unde m-am revazut cu profesorii si antrenorii pe care i-am avut. Daca copiii vor vedea ca se poate pleca si de aici in tenisul de performanta sunt fericit. Este unul dintre putinele momente intr-un an in care sunt liber si imi face o deosebita placere sa joc cu acesti copii pentru ca ador copiii", a mai spus Tecau.

De la revenirea in tara, Tecau a avut mai multe activitati la scoala in care s-a format ca jucator, dorind sa acorde o mana de ajutor.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii