ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-05-2012, ora 07:19

Dupa Anonymous, un nou grup de hackeri sperie Internetul: The Unknowns

Articol de Cristian Amariei

Dupa Anonymous, un nou grup de hackeri sperie Internetul. Ei isi spun "The Unknowns" (Necunoscutii - n. red.) si au atacat deja site-ul NASA si cel al armatei americane.

The Unknowns, care spun ca isi vor folosi cunostintele in domeniul informaticii doar in slujba binelui, au spart pana acum un centru de cercetare NASA, un centru al armatei americane, site-ul Agentiei Spatiale Europene, cel al Marinei Regale Thailandeze si al Universitatii Harvard, potrivit The Daily Mail.

"Necunoscutii" au postat numele si parolele angajatilor care lucreaza la NASA Glenn Research Center, la Joint Pathology Center, la Agentia Spatiala Europeana, la aviatia regala din Thailanda, in ministerele Apararii din Franta si Bahrain, la Universitatea Harvard si la compania de automobile Renault.

"Am publicat o parte din informatiile si din documentele voastre, probabil ca v-am afectat un pic - insa nu asta este obiectivul nostru. Daca ar fi fost, atunci toate site-urile voastre ar fi fost deja sparte. Insa stim ca in decurs de o saptamana sau doua, vulnerabilitatile depistate de noi vor fi reparate si exact asta si vrem", au scris cei de la The Unknowns.

The Unknowns sustin ca au spart aceste site-uri ca sa scoata la iveala bresele lor de securitate. In plus, companiile atacate de hackeri nici nu au stiut ca site-urile le-au fost sparte.

Sursa: ziare.com

Foto: thehackernews.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii