ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-12-2015, ora 11:38

Dumitru Dragomir revine in FOTBAL. Va lansa si o emisiune TV

Articol de Madalina Irimia
Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF,si-a anuntat revenirea in fotbalul romanesc. Dragomir este gata sa preia postul de presedinte al unui club din Liga I, dar va lansa si o emisiune TV, insa nu de sport.

Dumitru Dragomir sustine ca pregateste lansarea unei emisiuni TV, despre care spune ca nu va fi una despre sport.

"Am vrut sa ma duc aici aproape, presedinte la o echipa tanara, care sta rau in clasament, dar are conditii bune in viitor. Am cerut o pasuire. Eu nu fac nimic gratis. Valoarea mea este numai platita. 18 ani n-am luat niciun leu de la Liga si mi-au dat un picior in fund. S-ar putea sa ma duc. Pregatesc o emisiune la televeziune, din 29 ianuarie, dar nu va fi de sport. Vreau sa vad daca pot sa ma impart in doua parti", a spus Dragomir la Digi Sport.

Echipa care il doreste pe Dumitru Dragomir in functia de presedinte este una dintre cele doua grupari ilfovene din prima liga, Concordia Chiajna sau FC Voluntari.

Dumitru Dragomir, 69 de ani, a condus LPF in perioada 1996 - 2013. In perioada comunista, Dragomir a fost conducator al mai multor cluburi, Chimia Ramnicu Valcea, Viitorul Scornicesti, FC Brasov si Victoria Bucuresti.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii